Düz örgü atkı modeli {Ben ördüm :)}

1/26/2010

duz-orgu-atki-modeli-1

Kendime genis ve uzun bir atki ordugumden bahsetmistim. Nihayet bitirebildim. Orme surecinde cevremden duydugum "battaniye mi oruyorsun Banu? :)" elestirilerine aldirmadan orgume devam ettim. Ilham kaynagim ise fotograftaki goruntuydu. Sonuc ugrastigima degdi. Bu soguk havalarda devasa atkim cok makbule gecti, tam gonlume gore oldu.

You Might Also Like

32 Yorum - Yorum Yazmak icin TIKLA!

  1. eline saglik cok guzel olmus, iyi gunlerde kullan...ben de son atkimi bitirdim mor :)

    YanıtlaSil
  2. wowww inci gibi örmüşsün kuzum eline sağlık :D

    YanıtlaSil
  3. Yorumlar süpermiş battaniye üzerine olan:)
    Bu model ben denemiştim 3-4 yıl önce bitmediği için nefesim kesilmişti bırakmıştım.

    Tamamlamışsın ne hoş eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. rengi şahane
    bayıldım cidden
    güle güle kullanın
    ne soğuktur şimdi oralarr
    düşüncesi bile üşümeme yetti (:

    YanıtlaSil
  5. çok şık olmuş güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş, ne kadar muntazam örmüşsün öyle :) ben her kış niyetleniyorum örgüye ama ya çok çabuk yaz geliyor ya da ben çok ağır örüyorum bir türlü bitmiyor :))

    YanıtlaSil
  7. rengini süper seçmişsin..

    YanıtlaSil
  8. rengi süpermiş canım, eline sağlık.
    ne kadar güzel örmüşsün. <3
    hayatta böyle sık örmeyi beceremiyorum!

    YanıtlaSil
  9. Hımm, çok sade ama çok hoş duruyor. hem başına hem boynuna birlikte sarabilirsin, tuttum bunu :)) Emeklerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  10. Rengi çok güzel, ellerine sağlık, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Gözlerine çoook yakışmıştır,gözümün önüne geldin de şimdi.
    Düz örgü çok kolay sanılır(aslında öyledir)ama güzel düşürülmezse ip rezil olur.Sen örgünü inci gibi düşürmüş,hem ipi hem o asil rengi vezir etmişsin maşallah.

    YanıtlaSil
  12. Güzel olmuş,,,ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  13. gule gule kullan Banu, rengi harika!

    YanıtlaSil
  14. çok düzgün örmüşsün eline sağlık :)) rengi de şahane :)

    YanıtlaSil
  15. benimde öresim geldi yaa :)) çok hoş olmuş..

    YanıtlaSil
  16. bravo, elinize sağlık çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  17. valla ben çok beğendim bu atkıyı :D
    hemen kopyala yapıştır yapmalı ;)
    uzun ve geniş battaniye tarzı atkılar bence bu soğukların vazgeçilmezleri..iyi yapmışsın..
    rengi de fevkalade!
    en güzel günlerde kullanman dileğiyle :D

    YanıtlaSil
  18. Ben de ne kadar güzel ve düzgün ördüğünden bahsedecektim ama bütün övgüleri toplamıssın zaten =)ellerine saglık, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  19. Seri üretime geçerseniz iyi piyasa yapar. Malum el örgüsü aşırı moda

    YanıtlaSil
  20. cok guzel, sicacik tutsun seni

    YanıtlaSil
  21. super olmuş ellerine sağlık rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  22. çok düzgün örmüşsün banu
    tebrikler

    YanıtlaSil
  23. hepinize cok tesekkur ederim. bu atkiyi ormek cok kolaydi, eger boyle buyuk bir atki ormeyi dusunurseniz ince iple ormenizi tavsiye ederim. Daha once kalin iple denedim ama atkiyi dolayinca cok kaba durdu, ince iple orulunce daha ince oluyor ve dolayinca daha kibar duruyor.

    YanıtlaSil
  24. kışın vazgeçikmez aksesuarı tepe tepe kullanacağından eminim.

    örgü örmeyi bende çok seviyorum.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  25. off örgün harika.düz örgü kıvrılır ama seninki hiç kıvrımış.güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  26. Banucum, merak ettim kaç numara şişle örmek gerekiyor bunu? hani bildiğim tek örgü bu olunca, rengi de favori rengim olunca bi sorayım dedim:) şahane olmuş ve gerçekten çok düzgün örmüşsün sevgili okuldaşım:)) güle güle giymeni dilerim. sevgilerrr..

    YanıtlaSil
  27. derya'cim cok kalin bir sisle ormustum, sisleri koydugum yeri bulamadim bu yuzden numarasini tam veremiyorum ama sanirim 6 filandi. atkimi begenmene sevindim canim, sende ormeyi denersen simdiden kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  28. Banu cok guzel olmus ve gercekten cok duzgun ormussun nasil basardin, benimkiler yamuk yumuk oluyor . Bu aralar bende orgu oruyorum boyun atkilari ama kisa olanlardan..Senin atkinin rengi super.
    40 ilmek saydim ben dogrumu:))

    YanıtlaSil
  29. aysin'cim bu atki icin tam ilmek sayisini hatirlamiyorum ama 70'in uzerindeydi, soyle dar bir kazak enini dusun, o kadar iste :)

    YanıtlaSil
  30. Tesekkurler Banu.Ikiye katlamissin sen onu:) anladim ben simdi:))) Cok geldi gozume simdi 70-80 ilmek ormek.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  31. geçen sene bende burdan gördüm ve ilk işim ip almak oldu 1 ayda bitirdim çok güzel oldu severek takıyorummm tşkler....

    YanıtlaSil